Het feit over waterflessen met logo dat niemand voorstelt

Daar zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar teneinde een waterfles te drukken / personaliseren. Een relatiegeschenk een evenement of schenk ons gepersonaliseerde fles aan een ieder op kantoor.

Dopper met logo in full color als en blijvend relatiegeschenk. De Dopper is dit perfecte flesje voor kraanwater. Op deze methode heeft u nauwelijks wegwerpflesjes meer nodig. Een Dopper kan zijn een flesje én beker in één met ons inhoud aangaande 450 ml.

Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen dit aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen wij veelal nóg een dag voorheen leveren.

Dopper Original Wij wilden Doppers bestellen mits geschenk wegens de collegas. We waren vrij laat met de bestelling, maar we zijn heel echt en snel geholpen. Een Doppers konden alsnog voorzien geraken met het logo en kon verder alsnog weleens snel geleverd worden op beide vestgigingen!

Als geef je je relaties bidons betreffende opdruk? Een relatiegeschenk geven mag uiteraard altijd. Zet jouw klandizie, medewerkers en overige zakelijke relaties even in dit zonnetje via ze te bedanken vanwege de samenwerking. Verder tijdens evenementen zoals ons sportevenement ofwel een beurs kan zijn een bidon met opdruk ons uiterst passend relatiegeschenk.

Sommige bidons met logo bestaan alang leverbaar van 24 stuks. Hebben wij jouw interesse gewekt? Belangstelling meteen ons voor niets digitaal drukvoorbeeld aan. Nauwelijks wensen: het voorbeeld kan zijn volkomen vrijblijvend. Vlug bidons

Een Nike 710 ml TR HyperCharge Straw bidon heeft ons bijzonder duurzaam, ergonomisch vormgeving opdat jouw tijdens jouw work-out altijd wat te drinken voor de hand hebt.

Of het je twijfelt of je keuze aanslaat voor je spelers. Raadgeving nodig aan flesjes mineraalwater bedrukken of flesjes mineraalwater met opdruk? Vervolgens kan via te telefoneren, mailen of chatten met ons met de medewerkers. Bel naar 0318-743600 of verzend je vragen tot gerard@maxilia.nl.

Als u dan ook een selectie heeft geschapen en u een bedrukking bezit doorgegeven sturen wij u vrijblijvend ons digitale opzet over het middel met uw logo. Bij goedkeuring op die proef gaan wij verder met dit verwerken betreffende een order.

Deze bidons bestaan verkrijgbaar in meerdere formaten. De bidons zijn relatief voordelig en hebben verschillende voordelen, waaronder ons praktische schroefdop en ons grote vulopening. Verlangen is je begrijpen op welke manier jouw logo staat op relatiegeschenken bidon? Belangstelling dan ons gratis digitaal drukvoorbeeld aan via te bellen tot 0318-743600. Of e-mail tot gerard@maxilia.nl.

We bestaan wél ons en weet oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij opweg helpen jou reclame produceren.

Bijkomend voordeel is dat u doch éénmalig instelkosten betaald voor verscheidene kleuren. Na bestelling ontvangt u ons voor niets drukproef. Op deze drukproef kan u dan ook precies gadeslaan op welke manier en waar we de logo plaatsen op de doppers. Pas mits u dan ook zeker tevreden bent, more info starten wij betreffende dit drukproces. Zorg ook voor meer naamsbekendheid en vraag die gewilde Dopper drinkfles voor dé specialist.

Mijn "dank jouw wel" zeggen EN het ondersteunen van twee goede doelen (het milieu en Simavi). Tot op heden zijn al de ontvangers er zeer blij mee (en ik zelf ook: het dopperflesje staat iedere keer op mijn bureau!)

We zijn 4 van een weinige official dealers van DOPPER in dit b2b kanaal. Weet u het u voor aankoop met DOPPERS met uw logo een wereld ons beetje red? De aarde redden, ja beslist daar waar!   BE THE MESSENGER en red de aardbol met bestaan lagoon blauwe lagunes, en bestaan geweldige Pacific blauwe oceanen over plastic afval.   Kijk doch hoe een DOPPERS helpen voor het redden betreffende een wereld…. Bekijk verder >> ×

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *